Vakna, sträck på dig och strosa vidare till yogamattan....

Börja lördagen med att mjukt landa i andetaget, väcka kroppen och sedan flöda genom några stärkande rörelser innan du landar i meditation och vila.


I den här kursen guidar Ann dig genom en mix av viryayogans nivå 1, 2, lugnare variant från pulsen samt hennes favoritmeditationer. Sju lördagar i rad med start den 19 september kl 09.30-10.30. Livestreamad via zoom.


En superfin start på dagen som sätter tonen för resten av din helg!

Unna dig en timmes skön godmorgon-yoga för att vakna upp på rätt sida!


Välkommen!

Kursinnehåll

  Välkommen - börja här!
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Lördag 09.30-10.30 - morgonyoga live på zoom
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
Ann Degerman, yogalärare Zoloz

Hej, jag heter Ann

... och det är jag som är lärare för kursen i virya puls. 

Jag är en aktiv och entusiastisk själ som brinner för ett innehållsrikt liv. Till vardags jobbar jag också med människor. Jag är utbildad socionom och har arbetat med människor i drygt 20 år. I många år som skolkurator och de sista åren som samtalsbehandlare. 

Jag brinner för att hitta det friska och hälsosamma i människorna jag möter. 

Yogan har till och från funnits i mitt liv men sedan 2012 är den en ständig följeslagare. Hösten 2018 bestämde jag mig för att ta min yoga till en ny nivå och ansökte till en yogalärarutbildning i Umeå. Jag är numera diplomerad viryayogalärare 200h och har en påbyggnad inom virya puls. 

Jag hoppas kunna erbjuda en fysisk men samtidigt rolig klass med filosofiska inslag som kanske sår ett frö i vardagen. 

När jag inte yogar så hittar man mig ofta på padelbanan, på havet i kajaken eller båten, på surfbrädan eller i skidbacken, om jag inte är i stugan i Boviken, gärna med en bok i handen.Use this block for your bio

Välj och gå vidare för att boka. Kursen kostar 1090 kr och betalas via faktura.


BOKA

Betalas via faktura. I samband med kursstart får du faktura på mailen.

Är du inloggad bokas du direkt in på kursen när du klickar på bekräfta och förbinder dig till att betala kurs. Har du ingen användare tas du till sida för att skapa inloggning.

Du betalar inget idag utan får din faktura på mailen vid kursstart. Se till att använda dig av rätt epostadress och hålla koll även på skräpposten. Du har tillgång till kursen fram till den 31 oktober 2020.


Klicka på bekräfta för att köpa kursen. Har du redan ett konto blir du bokad direkt. Är du ny på sidan får du skapa inloggning vid bekräftelse.