Vill du yoga utomhus i sommar?

Då vill vi bjuda in dig till våra sommaryogakurser!


Det här är för dig som vill yoga...

  • på ett tillåtande sätt där du stärker kroppen, hittar balansen och landar i mjuk vila.
  • utomhus i den vackra svenska sommaren - oavsett väder!
  • på en bestämd plats och tid med samma yogagrupp under en period


👋 Vi som bjuder in dig heter Ann & Pia och vi finns här och stöttar dig längs vägen!

Du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet, men du bör kunna ta dig upp och ner från marken utan större problem och känna lusten till att yoga på ett stärkande vis.

På kursen i Kanotudden är det öppen nivå vilket innebär att vi anpassar efter er deltagare. Vi ger förslag på hur du kan göra en position lite lättare eller lite svårare så att du kan anpassa din yogastund och få en fin upplevelse!

Tusen tack för ikväll!

Så skönt pass 😍

- Josefine efter första tillfället med yoga ute på Kanotudden i juni

Varmt välkommen att boka in dig på sommaryoga på Kanotudden.

BOKA

Registrera dig här + swisha din betalning!

Välkommen att boka in dig på kursen. Din bokning är bindande, men ej personlig. Varmt välkommen!

Din kurs innehåller fyra klasser yoga på plats i Kanotudden. Passen spelas inte in - du kan alltså bara ta del av din yogastund på lördagar kl 10.00-11.00 (jag vet! vi har vant oss vid flexibiliteten av zoomklasser med inspelningar efteråt!). Välkommen att njuta av nuet!

Mer om kursen:


Tid: Lördagar kl 10.00-11.00 med start den 7 augusti

Plats: Kanotudden, Ursviken, nere vid småbåtshamnen. Hit tar du dig på ca 15 minuter med bil från Skellefteå eller med bussen mot Skelleftehamn.

Lärare: Ann Degerman är huvudlärare på kursen, men även Pia kan dyka upp som lärare vid något tillfälle.

Pris: 630 kr för fyra träffar under augusti. Du betalar med swish och får ett kvitto som du sedan kan lämna in om du har friskvårdspeng.

Begränsat antal platser! Först till kvarn gäller och anmälan i förväg krävs. I mån av plats tar vi sedan emot enstaka passbokningar samma dag.

Ta med: Ta med dig egen yogamatta, 1-2 filtar, 2 st klossar om du har samt kläder efter väder, vattenflaska och myggmedel vid behov.

Yogastil och nivå: Vi är utbildade inom viryayoga hos Nordiska Yogainstitutet. Det är en fysisk yogaform där du får stärka kroppen, utmana balansen men även landa i vila och hitta lugnet. Vi har ett fokus på hållbarhet med tillåtelse att anpassa, stå över eller vila vid behov. Vi vill dessutom att yogan ska vara rolig och opretentiös! Vi mixar från viryans olika flöden på ett sätt som passar just din grupp. Du behöver inte ha yogat innan för att gå med!