Efter två år med pandemi känns oron i kropp och sinne. Är du redo att hitta lugnet inom dig?


Jag bjuder in dig till att under fem dagar göra övningar för att grunda dig, hitta lugnet och stå stadigare när det blåser runtom 💞 Är du med?

5 dagar att grunda dig och hitta lugnet


  1. När du går med i den här utmaningen får du varje dag en kort övning att göra som hjälper dig att landa och hitta lugnet inom dig.
  2. Du väljer själv tid och plats - det viktiga är att du ger dig själv tid och utrymme för ca 15 minuter per dag.
  3. Du får prova fem olika saker du kan göra för att hitta mer lugn - kanske får du en favorit som du kan fortsätta med framöver?

Pepp längs vägen


Jag vet att det är svårt att ta sig tid för sig själv i vardagen. Vi kan ha de allra bästa av intentioner - men i slutet av dagen har vi fortfarande inte pysslat om oss själv och orken är slut.

Jag föreslår därför att vi gör det här tillsammans! När du hakar på utmaningen får du stöd av mig längs vägen. Du kan förvänta dig ett mail varje dag och svar på eventuella frågor du har.

Du kan också själv dela dina framsteg så hejar vi på varann längs vägen! 🙌

Några ord från Katarina efter de fem dagarna:


Mina favoriter var dag 2 andningsövningar och dag 5 en dynamisk yogastund! 

Känns väldigt bra att få ha dessa små stunder där du visar lugnt o stilla hur/vad man ska göra o tänka på 🙏 Jag jobbar väldigt olika arbetstider men det har funkat bra att dagligen ta sig tid. Ibland på morgonen o ibland på kvällen. Skönt ! 

Det behövs verkligen att kunna hitta sätt att finna lugn i dessa tider!

Tack för dessa fina stunder ❤️

/ kram Katarina 

Ett inre lugn


Efter två år av pandemi och annan oro runtom i världen märker jag att orken är låg. Oron som gnagt sig fast och gjort sig påmind dagligen tar ut sin rätt och behovet av återhämtning och att grundning är stort.

Jag vet att jag inte är själv i det här och vill därför bjuda in dig att under fem dagar landa och göra enkla övningar ihop för att hitta lugnet inom oss själva.


🙋🏽Vill du också hitta lugnet?


👉 Gå med i minikursen idag!

Du gör den på egen hand med inspelade övningar i fem dagar. Välj själv om du gör en om dagen i fem dagar eller sprider ut det lite mer. De går också fint att kombinera!

✨ För dig som vill finns sedan en fortsättning inne på medlemssidan Balans. Du kommer få en inbjudan till min medlemssida i slutet av den här utmaningen.

Välj ett alternativ och boka din plats:


Hej! Det är jag som är Pia...

och jag hjälper dig hitta mer balans i livet och i kroppen.

Genom yoga, avslappning, andning och att vara ute i naturen minskar jag på stress och oro och fyller på med mer energi och glädje.

Jag har själv tampats med så väl stress och oro som värk och skador i kroppen. Under åren har jag samlat på mig många knep och verktyg som jag vill dela med mig av. Min förhoppning är att de kan hjälpa även dig att hitta mer balans och glädje i livet. Jag delar mina tips på Youtube, kurser och framför allt inne på Balans, min medlemssida.

Jag hoppas vi ses inne på kursen!