Har du länge satt dig själv längst ner på prioriteringslistan?

Föreställ dig att du tar dig tid för dig själv, har hittat en balans i vardagen mellan aktivitet och vila. Att du göra plats för ditt välmående - utan dåligt samvete!Det är möjligt!

... och jag finns här och stöttar dig längs vägen!

På den här sidan hittar du kurser som inspirerar till att ta hand om dig och ger dig verktyg för att må bra.


Här finns både förinspelade pass och livesända kurser via zoom där du möter läraren och andra deltagare på en fast tid varje vecka.


Om du helst vill yoga på din egen tid, när det passar dig, tipsar jag om medlemssidan. Den är en prenumeration där du varje månad har tillgång till en variation av yogapass, meditationer, andningsövningar och livsstiltips, till en låg kostnad. Här går du enkelt in och väljer det du behöver just för dagen!


Vill du hellre ha stödet från en fast tid där du varje vecka möter läraren och din grupp live tipsar jag om våra olika zoom-yogakurser. Här kan du välja mellan flera olika kurser som leds av Pia eller Ann. Dessa startar med jämna mellanrum upp under året och du betalar för en hel kurs med en gång.


Vad behöver du just nu?

Botanisera bland aktuella kurser, pass och förinspelat material nedan. Missa inte medlemssidan!

Vad andra säger om att yoga online med mig:


“Tack för idag! Känns jättebra. Det är helt enkelt underbart. Det är så mycket enklare att yoga hemifrån och slippa passa busstider”

- Carina


"Tusen tack! Riktigt härligt pass och gick ju jättebra att köra hemifrån. Får bli fler gånger 😊"

- Stinatestimonial vad andra säger om min yoga onlineyogabild
Porträtt Pia Burman, Zoloz yoga

Hej, jag heter Pia

... och det är jag som är grundaren till Zoloz.

Jag älskar att lära mig nya saker samt att lära ut min kunskap till kursdeltagare.

Jag är en passionerad lärare som vill hjälpa dig att stärka din hälsa, öka kunskapen och uppnå en härlig känsla i kropp och sinne.

Jag har själv haft problem med både värk i kroppen och stress och upplever att yoga, meditation och andning hjälper mig att hantera detta. Jag hoppas det kan hjälpa även dig!

Jag är utbildad inom viryayoga på Nordiska Yogainstitutet med över 600 h samt examinerad hälsovägledare på Luleå Tekniska Universitet med en fil.kand. inom hälsofrämjande arbete.

Välkommen att prova någon av mina kurser så ska jag stötta dig att hitta en praktik som fungerar för dig.