Det här är en inspelad yogaklass på 45 minuter för dig som vill röra på kroppen, hitta flytande rörelser, mjuka upp ryggen och hitta mer balanserade höfter. Vi inspireras av chakra två, höftchakrat, med elementet vatten och rörelse.

Nivån passar de flesta och jag rekommenderar att du har en yogamatta, två yogablock och en filt till hands. Du klarar dig med enbart en yogamatta under passet och får i så fall böja mer på dina knän om golvet känns långt ner - eller använda dig av något annat än klossar!

Lycka till! Lämna gärna en kommentar efter du har yogat så jag får veta vad du tycker.

/Pia

Course Curriculum

  45 minuter yoga för rygg och höfter - tema höftchakrat
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig

Din lärare på klassen


Hej! Jag heter Pia och är en passionerad yogalärare. Jag älskar att lära mig mer om kroppen, sinnet, hälsa och yoga. Jag vill hjälpa dig att minska värk, hitta rörelseglädje och njuta av yoga!

Jag hoppas jag kan inspirera dig att komma igång med mer yoga hemma - när det passar dig!

Jag har undervisat yoga sedan 2014 och dans sedan 2004. Jag är utbildad på Nordiska Yogainstitutet och är registrerad yogalärare 500h samt E-ryt 200h hos Yoga Alliance. Jag har även en hälsovägledarutbildning med fil kand inom hälsofrämjande arbete från Luleå Tekniska Universitet med mig i ryggsäcken samt åratals dansade och undervisning i dans.

Välj pris och köp klassen

100 kr

Fast pris inspelad yogaklass

45 minuter yoga för 125 kr