Har du höfter som stramar och värker? Behöver du mer balans och stabilitet?

I det här förinspelade yogapasset får du ta del av några av mina bästa övningar för att:

  • Stabilisera bäckenet
  • Stärka upp kring höfterna
  • Minska värk för korsrygg och ländrygg

Det här passet planerade jag med min mamma i åtanke och hur jag på bästa sätt skulle kunna hjälpa henne när hon led av ont i korsryggen, bäcken och höfter. Det blev väldigt omtyckt inne på medlemssidan och jag har hört från flera medlemmar hur hjälpsamt just det här passet varit när höfterna ömmar och känns ur fas.

Ett mail från Elna:


Tack för ett fantastiskt höftpass.

Tack för att jag får lära känna nya delar av min kropp som jag aldrig noterat.

Tack för ökad kunskap om hur kroppens delar hänger ihop

Tack för beskrivningar som gör att jag inser att jag kan styra min kropp

... och så några ord från Ulla-Carin:


Jag håller helt med Elna! Så bra hon har skrivit! Höftpasset betyder så mycket för mig. Jag känner att det som har varit stramt och smärtsamt särskilt på ena sidan av höften nu börjar lätta upp lite. Jag tror att vi är flera som behöver det passet!

Redo att investera i din tid för höfterna? Välj och fortsätt för att köpa klassen!


140 kr

Styckpris

Inspelad yogaklass

Pris inklusive 25% moms = 175 kr

Kort om mig:


Jag heter Pia Burman och driver Zoloz Yoga. Jag har en yogastudio i Skellefteå, men även kurser och medlemssida online. När jag inte jobbar tycker jag om att pyssla på gården, odla, plocka bär och svamp och resa ihop med min sambo.

Jag har själv en bakgrund med skador och värk och min önskan är att dela med mig av övningar som kan minska smärta och hjälpa dig röra dig med glädje!

Jag är certifierad viryayogalärare 500h med påbyggnader inom rehabyoga, yogaterapi, praktisk anatomi mm. Jag har undervisat yoga sedan 2014 och dans sedan 2004. Jag är dessutom utbildad hälsovägledare med en fil.kand. inom hälsopromotion. Jag arbetar med medlemssida online för att stoppa ryggont, yogakurser för privatpersoner (live) samt privatyoga för enskilda och små grupper. Kontakta mig om du vill boka något mer!

Jag hoppas du ska gilla det här passet - gör det gärna regelbundet och se om det hjälper dig!