Det här är kursen för dig som har yogat dynamisk yoga tidigare.

Du känner till grunderna och de vanligaste positionerna och vill:


  • Stärka kroppen med roliga flöden
  • Utmana balansen i kluriga positioner
  • Fokusera lite extra på bakåtböjningar
  • Ta dig an passet på ett lustfyllt och kravlöst vis
  • Utmana dig att behålla vänlighet och glädje genom passet - även när det inte går som tänkt!


Du behöver inte vara ett yogaproffs, men det är bra om du har vana sedan tidigare och hänger med i ett något högre tempo.

Vi lämnar prestigen utanför rummet, leker nyfiket och utforskar positioner från bland annat viryayogans nivå 2, 3 och vinyasaflöden.


Det är ok om du ramlar på näsan eller behöver anpassa övningar!


I yogan övar vi oss på fysiska positioner, närvaro, självkärlek och att komma närmare oss själva. Det spelar egentligen ingen roll om du klarar av att stå upp och ner eller inte - så länge du har roligt på vägen!

Pias yogaklasser är svettiga, utmanande och roliga - med gott om utrymme för lekfullhet och humor. - Stina

Start 5 november 19.00-20.15


Kursen går helt online - du loggar in hemifrån din egen trygga vrå!

Vi ses i ett mötesrum inne på Zoom. Allt du behöver är programmet installerat i din telefon, platta eller dator, inloggning och länken. Klicka på länken när det är dags och vips! så är du inne i mötesrummet. Där kan vi se varandra och prata med varandra - precis som när du yogar i studio.

Det kommer finnas inspelningar på passet tillgängliga i kursrummet efteråt i en vecka.

Om du missar något tillfälle kan alltså du göra det i efterhand - men jag rekommenderar att du försöker vara med live för att det verkligen ska bli av!

Kursinnehåll

  Välkommen - börja här!
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Torsdagar kl 19.00-20.15 - yogaklass live på zoom
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig

Hej, jag heter Pia och är din lärare på kursen i höst


Jag är en passionerad yogalärare som älskar att undervisa och dela med mig av allt det jag lärt mig under åren.

Jag åkte iväg för dansstudier i New York 2005. Där mötte jag yogan på allvar och insåg att jag en dag ville lära ut yoga till andra.

2014 utbildade jag mig till yogalärare och har sedan kontinuerligt fortbildat mig. Intresset för hälsa som helhet blev större och jag tog en fil. kand. inom hälsopromotion vid LTU i maj 2018 efter tre års universitetsstudier.

Jag vill ge dig en stund av välmående, rörelseglädje, värme och balans. Jag vill se dig utvecklas, hitta glädjen och ge dig alternativ som passar just dig. För egen del har yogan hjälpt mig lindra värk i kroppen, hitta återhämtning och ett större lugn.

Välj och gå vidare för att boka. Kursen kostar 1090 kr och betalas via faktura.


BOKA

Betalas via faktura. I samband med kursstart får du faktura på mailen.

Är du inloggad bokas du direkt in på kursen när du klickar på bekräfta och förbinder dig till att betala kurs. Har du ingen användare tas du till sida för att skapa inloggning.

Du betalar inget idag utan får din faktura på mailen vid kursstart. Se till att använda dig av rätt epostadress och hålla koll även på skräpposten. Du har tillgång till sidan fram till den 31 december 2020.


Klicka på bekräfta för att köpa kursen. Har du redan ett konto blir du bokad direkt. Är du ny på sidan får du skapa inloggning vid bekräftelse.