Vill du checka ut från julstressen i år?

När julen närmar sig kan att-göra-listan bli överväldigande lång, stressen öka och ibland är det svårt att stanna upp och njuta av helgerna.

Med det i tankarna bjuder vi in till en helg i studion - en viryayoga weekend - där du får checka ut från julstöket och ta hand om dig själv.


Temat är kärleksfull vänlighet - mot dig själv och andra 💞


Vilket vi kan behöva lite extra när julen närmar sig. Påminna oss om att ta hand om oss själva, möta inre kritikern med vänlighet, fylla på med värme så vi har "så det räcker och blir över". Det vill säga, så vi kan vara kärleksfullt vänliga både mot oss själva och mot andra!

✨ Möt julen med
kärleksfull
vänlighetUnder helgen den 17-18 december kl 9.00-14.00 bjuder vi in till två dagar på temat kärleksfull vänlighet. Vi pausar från omvärlden, drar oss undan till studion och pysslar om oss själva (och varandra). Båda dagarna har vi med oss metta, kärleksfull vänlighet, som tema.


Dag 1:

Dag 1 utgår från viryayoga nivå 1, aware och rehab. En dag där du får utforska olika rörelser, känna in och yoga på ett sätt som passar de flesta, både nybörjare och fortsättare.

Fokus: Bakåtböjningar som motvikt till allt krummande vi gör i vardagen.

Dag 2:

Under söndagen tar vi oss an lite mer avancerade yogaflöden och utgår från viryayoga nivå 2-3 och styrka och mobilitet. Den här dagen blir lite mer intensiv än lördagen och viss yogavana kan vara bra.

Fokus: Vi zoomar in på höfterna, ett ställe där det sägs att vi samlar stress.


Välj om du är med en dag eller båda!

✅ Boka din plats här och kolla mailen för info om betalning.

Här väljer du om du vill gå båda dagarna, endast lördag eller söndag. Pris per dag är 900 kr eller 1600 kr för båda.

I priset ingår yoga med max tio deltagare, två lärare på plats hela tiden samt en enklare lunch.

Morgonklass & Meditation

Vi startar båda dagarna med en morgonklass som mjukar upp kroppen och väcker musklerna till liv på ett behagligt vis.

Efter morgonklassen möts vi i en metta meditation för att odla kärleksfull vänlighet.

Enklare lunch tillsammans

Ungefär halvvägs genom dagen pausar vi för en enklare lunch och fyller på energinivån.
Vi bjuder också på te under dagen och möts i samtal om livet.

Workshop/fördjupning

Efter lunch gör vi plats för en workshop där vi mer ingående kan nörda ner oss i yogan. Lördagen fokuserar på bakåtböjningar och söndagen på höfterna och att släppa stress. Här har vi mer tid än på en vanlig klass att gå igenom övningar på djupet och testa saker ihop. Kul!
Båda dagarna avslutas med en lång savasana.

Välkomna in till oss på Strandgatan 17


När du yogar i Zoloz Yogastudio är det oss du möter, Ann Degerman och Pia Burman.

Vi är båda utbildade inom viryayogasystemet på Nordiska Yogainstitutet (500h) men har därefter också fortbildat oss inom andra stilar. Ann har tex gått Moving yin med Moa Westman och Pia har fördjupat sig inom Restorative yoga, Relax and Renew, för Judith Hanson Lasater och Lizzie Lasater.


Vi brinner för hälsosam och hållbar yoga

Det är viktigare att det känns bra längs vägen än att det ser ut på ett särskilt sätt när vi yogar! För att det ska kännas bra kan vi få hjälp av teknik, biomekanik (hälsosamma rörelser) och medveten närvaro. Det blir som ett pussel vi lägger för att hitta rätt i rörelserna och uppleva en behagligare yoga.

Längs vägen tycker vi också att det är viktigt att vi är vänliga med oss själva. Kärleksfull vänlighet genomsyrar våra klasser - och den här helgen får det ta lite extra plats!

Kom som du är, känn in din kropp, utvecklas och njut/ha roligt under tiden! Välkommen!