"Härligt, inspirerande och man känner sig stärkt när man går därifrån."


Att yoga utomhus tillför något extra. Det är en helt annan upplevelse att yoga utomhus och den fina miljön förhöjer upplevelsen.

Det här är en riktigt härlig semesteraktivitet - en fin sommarpresent att ge till sig själv!

Om sommaryogan


Under sommaryogan erbjuds en mix av dynamisk yoga, vila och att vara ute i naturen. Vi utforskar medveten närvaro, våra sinnen, hur det är att grunda sig ner mot marken när vi är den så nära. Vi njuter av fåglarnas kvitter, lövens sus, gräset under oss och himlen ovanför samtidigt som vi får röra på kropparna på ett härligt vis - både utmana och lyssna inåt.

Yogapassen utgår från viryayogans nivå 1 med möjlighet till både enklare och svårare variationer på övningarna. Längs vägen får du tips på hur du kan komma in i de olika positionerna på ett skönt vis.

Allsidiga pass för hela kroppen

I viryayoga har vi alltid 10 moduler under varje yogaklass. Här ingår uppvärmning, solhälsningar, stående positioner, balanser, armbalanser/mage, höfter, bakåtböjningar, framåtfällningar, avslutande positioner och savasana. Självklart tar vi med oss det även när vi yogar utomhus!

Schyssta rörelser och filosofiska teman

Ett viryayogapass innehåller också alltid någon form av biomekanik - hur vi kan förhålla oss till kroppen på ett schysst sätt och yoga hållbart. Här får du tips på hur du hittar lägen som känns bra för din kropp. Varje yogastund har också ett filosofiskt tema som ger dig något att reflektera över.

Kom som du är/Ha roligt! En viktig hörnsten i viryayoga.

Förutom att vi ger hela kroppen uppmärksamhet, hittar schyssta rörelser och en filosofisk tanke som stärker är också en viktig bit inom viryayogan att vi får ha roligt och att alla är välkomna precis som de är! Allt behöver inte vara dunderseriöst hela tiden och du behöver inte ha nån särskilt yogakropp eller passa in i en yogamall. Kom som du är helt enkelt - och ha kul längs vägen!

Välkommen på sommaryoga. Här bokar du din plats!

Om du tidigare bokat kurs hos oss kan du behöva börja med att logga in först. Efter du tryckt på boka och registrerat dig får du ett mail och info om hur du kan swisha din betalning och slutföra bokningen.

Hej, jag heter Pia!


Det är jag som är lärare på sommaryogan på Nordanå. På mina yogapass blandar jag flödande rörelser med inkännande övningar och det jag kallar "nörderi" - dvs där jag går igenom någon position lite extra noggrannt och petigt! 😄

För mig handlar mycket om att hitta den där härliga Balansen i livet. Hur vi kan pytsa in lite vila här och lite aktivitet där för att må så bra som möjligt... och att vara snälla mot oss själva längs vägen!

På mina klasser berättar jag ofta var olika övningar ska kännas och ger dig olika alternativ. Ibland något som förenklar och ibland något som gör det lite svårare!

Jag gillar att utmana mina deltagares balans och styrka. Men jag gillar också när vi kan dyka in i lugnet på insidan och bara vara oss själva just nu utan några krav.

Kom och yoga med mig och upptäck för dig själv hur mina klasser är! Välkommen!

Ps. Jag har över 500h yogautbildning, är utbildad hälsovägledare vid Luleå Tekniska Universitet och har en lång bakgrund inom dans. Jag har undervisat dans sedan 2004 och yoga sedan 2014. Jag hämtar mycket inspiration från rehab-viryayoga, restorative yoga och Judith Hanson Lasater och så tycker jag flöden kan vara himla kul ibland!