Om du vill yoga mycket ute i sommar (med gräset under fötterna, frisk luft i lungorna och fågelkvitter som ackompanjemang) är det här paketet för dig!


Sommarpaketet innehåller

☀️ Fem träffar på Kanotudden, lördagar kl 10-00-11.00 (pris 925 kr)

☀️ Fyra träffar på Nordanå, tisdagar kl 17.30-18.30 (pris 740 kr)

☀️ En nedladdningsbar yogaklass som du behåller (pris 250 kr)

Totalt hade det här kostat dig 1915 kr, men när du köper sommarpaketet betalar du bara 1390 kr för hela paketet. Ett erbjudande som jag hoppas gör det enklare för dig att satsa på mer yoga i början av sommaren.

Hej! Vi heter Ann och Pia 👋

... och det är oss du möter när du yogar hos Zoloz Yoga. I sommar erbjuder vi härlig yoga utomhus där du får njuta av att röra dig i takt till dina egna andetag, mitt ute i den vackra svenska sommaren.

Ann är huvudlärare på kursen på Kanotudden och Pia på Nordanå. Vid behov rycker vi in för varandra och sista passet på Kanotudden är med Pia.

Vi är båda utbildade inom viryayogasystemet på Nordiska Yogainstitutet. Viryayoga fokuserar mycket på dynamisk yoga som stärker, lockar fram kraft och energi och är rolig.

Vi är också båda utbildade inom rehab-viryayoga där man kan säga att yogan möter fysioterapin i övningar som stärker rörelseapparaten på ett schysst vis genom yogans verktyg. Vi har också lite andra utbildningar i ryggsäcken som vi hämtar erfarenhet från i vårt möte med dig (tex är Ann socionom och Pia hälsovägledare).

Vi brinner för att ge dig en härlig stund på yogamattan - där du får känna dig mer hemma i din kropp, lyssna in vad den säger, bli starkare och rörligare och må lite bättre genom yogans verktyg. Underbart!

Boka och swisha!

Börja med att boka din plats och swisha sedan betalningen för sommarpaketet (1350 kr) till 123-4957999.

Behöver du faktura så meddela det till [email protected] så ordnar jag det!

Vi har ett begränsat antal platser med denna rabatt.