Hur brukar kroppen kännas efter halva arbetsdagen?
Hör du till dem som har:

  • Trötta axlar
  • Värkande rygg
  • En pockande huvudvärk
  • Problem med stel rygg?


Jag vet hur det känns! Jag har själv till och från problem med värk i ryggen och vet vad du behöver.

Lösningen = rörelse


På lunchyogan får du ta en paus från dina arbetsuppgifter (eller din lediga dag) och logga in på zoom för att följa med i livestreamade yogaklasser och härliga övningar för ryggen. För den som vill öppnar jag även upp i yogastudion på Storgatan 26 i Skellefteå så du kan yoga därifrån med mig.


Här får du:
  • Mjuka upp stela muskler och leder
  • Hitta tillbaka till en medveten andning
  • Landa i kroppen och gå ner i varv
  • Pausa och starta om dagen
  • Inspelningar av passen tillgängliga under kursperioden


Lunchyogan är stärkande på ett mjukt, och inte alltför klurigt vis. Du behöver inte ha några förkunskaper och vid behov kan du självklart anpassa övningarna. Fokus ligger på ryggen där vi ofta får spänningar, värk och upphakningar. 

Jag tycker om längden på passet och även tiden, är perfekt att komma iväg och bryta kontorsstilen mot rörlighet och mjukhet. Jag tycker om hur jag känner att kroppen mår bra den andra halvan av dagen och känns mjuk och inte stel och spänd som den annars är av skrivbordsjobbet. - Frida


Kursen kommer ges under hösten med sju kurstillfällen:


Start måndag den 2 november - sista anmälningsdag fredag 30 oktober


Kursen ges enbart online och direktsänds via zoom. Du kan logga in från en stillsam plats på jobbet eller hemifrån din egen trygga vrå. Vi kan se och prata med varandra och läraren är där för dig!


Det kommer finnas inspelningar på passet tillgängliga i kursrummet efteråt i en vecka.

Om du missar något tillfälle kan du göra det i efterhand - men jag rekommenderar att du försöker vara med live för att det verkligen ska bli av!

Kursinnehåll

  Välkommen in - börja här!
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Måndagar kl 11.45-12.40 - lunchyoga live på zoom
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig

Hej, jag heter Pia och är lärare på kursen i lunchyoga.

Jag är en passionerad yogalärare som älskar att undervisa och dela med mig av allt det jag lärt mig under åren.

Jag åkte iväg för dansstudier i New York 2005. Där mötte jag yogan på allvar och insåg att jag en dag ville lära ut yoga till andra.

2014 utbildade jag mig till yogalärare och har sedan kontinuerligt fortbildat mig. Intresset för hälsa som helhet blev större och jag tog en fil. kand. inom hälsopromotion vid LTU i maj 2018 efter tre års universitetsstudier.

Jag vill ge dig en stund av välmående, rörelseglädje, värme och balans. Jag vill se dig utvecklas, hitta glädjen och ge dig alternativ som passar just dig. För egen del har yogan hjälpt mig lindra värk i kroppen, hitta återhämtning och ett större lugn.

Välj och gå vidare för att boka. Kursen kostar 1090 kr och betalas via faktura.


BOKA

Betalas via faktura. I samband med kursstart får du faktura på mailen.

Är du inloggad bokas du direkt in på kursen när du klickar på bekräfta och förbinder dig till att betala kurs. Har du ingen användare tas du till sida för att skapa inloggning.

Du betalar inget idag utan får din faktura på mailen vid kursstart. Se till att använda dig av rätt epostadress och hålla koll även på skräpposten. Du har tillgång till kursen fram till den 31 december 2020.


Klicka på bekräfta för att köpa kursen. Har du redan ett konto blir du bokad direkt. Är du ny på sidan får du skapa inloggning vid bekräftelse.