Har du värkande axlar och trött ländrygg efter att ha suttit stilla? Trötthet i ryggen när du stått länge?


Den här kursen är för dig som vill pausa din dag, röra på kroppen, slappna av och få en omstart.

Här får du röra på kroppen i ett inkännande pass där vi zoomar in extra på ryggen.

Ryggen tar ofta stryk när vi jobbar vid datorer, sitter mycket stilla eller utför statiskt arbete. Stress eller sjukdom kan också trigga värk i kroppen.

Att få igång blodcirkulationen, röra på kroppen och säga hej till lederna kan göra stor skillnad i din dag!

Jag har själv upplevt mycket problem med värk i ryggen och yogan har hjälpt mig massor. På kursen guidar jag dig genom mina favoriter för ryggen i ett lugnt inkännande tempo.

Utan alltför mycket krusiduller tar vi oss an härliga yogaflöden på lunchen där hela kroppen får vara med. Alla är välkomna på kursen och vi stämmer av dagsläget i början av passet.

I yogan övar vi oss på fysiska positioner, närvaro, självkärlek och att komma närmare oss själva. Det spelar egentligen ingen roll hur det ser ut eller vad din kropp klarar av - så länge det känns bra på vägen!

På den här kursen får du:

  • Pausa din dag och rikta blicken inåt en stund
  • Mjuka upp ryggen, stärka kroppen och slappna av för mindre värk
  • Främja rygghälsan, oavsett om du idag har värk eller inte
  • Öva dig på avslappning och släppa taget om sånt du inte behöver just nu
  • Yoga i ett lugnt tempo med övningar som passar de flesta (med möjlighet till anpassningar vid behov!)
Trygghet i liten grupp

I vår yogastudio håller vi kurser för små grupper om max 10 deltagare, ibland färre. I liten grupp vet du att läraren ser dig och känner dig. Här är du trygg. Efter ett tag har du också lärt känna de andra deltagarna i gruppen och kan slappna av ännu mer ihop. Inga drop in på kurserna gör att du vet vilka du möter varje vecka.

Hållbar yoga

När du går på viryayoga möter du väl uttänkta yogaflöden som förbereder kroppen för nästa position och nästa steg. Viryayoga grundades av Josephine Selander ihop med ett team naprapater och fysioterapeuter. Stort fokus på biomekanik = schyssta rörelser som hjälper dig yoga genom hela livet.

Kom som du är och ha roligt

En stor del av vår yoga handlar om att alla är välkomna precis som de är. Oavsett kroppsform, skador eller sjukdom. Vi erbjuder olika varianter av positioner och uppmuntrar till att göra så gott du kan, på ett sätt som känns bra.

"Jag vet inte riktigt vad det var som var så härligt med passet, men ryggen kändes magisk efteråt. Jag gillar verkligen de där vridningarna med handen på pannan, efter dem känns hela min rygg så lycklig." - Frida

Kursdetaljer:


Dag: Torsdagar 12.00-12.50 med start den 26 januari 2023

Plats: Vår yogastudio på Strandgatan 17 i Skellefteå

Pris: 1890 kr för tio träffar i liten grupp


Ta med: Allt du behöver finns att låna i yogastudion. Självklart är du välkommen att ta med din egen yogamatta och filt om du vill det.

Klädsel: Ta det du känner dig bekväm i. Det är viktigt att kunna röra sig obehindrat. Du kan tex ha leggings/mjukisbyxor och linne/t-shirt. Vi yogar barfota men det är skönt att ta på sockar i vilan på slutet.

Drick en kopp te: Kom gärna en stund innan och drick en kopp te före start. Vi är på plats 15 min innan klass och då finns utrymme att sitta och prata med varandra.


När du kommer till oss vill vi att du känner dig som hemma! Lämna prestationer utanför, grunda dig i kroppen och möt dig själv och andra med varm vänlighet.

Boka din plats på kursen här


Om du redan har en användare kan du behöva logga in först. Priset för kursen är 1890 kr inkl 6% moms.

Kursen betalas före start och anmälan är bindande. Yoga räknas som friskvård.

👋 Hej! Jag heter Pia...

och det är mig du möter på kursen. Jag hoppas att vi ska få trevliga stunder ihop på mattan.

Jag vill inspirera dig till att ta dig tid för dig själv så du kan hitta balansen och njuta mer av livet!

Jag är en passionerad yogalärare som älskar att undervisa och dela med mig av allt det jag lärt mig under åren.

2005 åkte jag till New York för att gå dansskola och där mötte jag yogan på riktigt. Jag visste redan då att jag en dag vill föra yoga vidare till andra.

2014 utbildade jag mig till yogalärare och har sedan kontinuerligt fortbildat mig, både inom yoga och hälsa.

Jag vill ge dig en stund av välmående, rörelseglädje, värme och balans. Jag vill se dig utvecklas, hitta glädjen och ge dig alternativ som passar just dig. För egen del har yogan hjälpt mig lindra värk i kroppen, hitta återhämtning och ett större lugn.

Jag är utbildad hälsovägledare, simonsondanslärare och rehab-yogalärare. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen, umgås med familj och resa.