Känner du att du stressar för mycket, alltid har fullt upp och aldrig tar dig tid för vila?


Du är inte ensam!

Men när vi alltför länge sätter vilan i andrahand och inte tar oss tid för återhämtning så börjar det ta på hälsan. Kanske känner du dig trött hela tiden, har mer värk eller har tappat lusten för det mesta?

Det kan vara signaler på att det är dags att sakta in, göra plats för återhämtningen och ta hand om dig själv.

Låter det som nåt du behöver? Varför inte prova en kort kurs i Moving yin?

I moving yin möter du mjuka rörelser varvat med yinpositioner i stillhet. Du får varva ner, vila och fylla på batterierna.


Fem träffar med start den 15 februari kl 17.45-19.00.
Pris: 950 kr.

Det jag gillade var lugn o ro, att få ägna tid åt mig själv och sköna yogapass. Jag gör gärna om det, tyckte det var väldigt bra!


En deltagare efter en yogastund med bland annat moving yin

Vad är moving yin, egentligen?


Moving yin är en mjuk och tillåtande form av yinyoga, där du bjuds in till att skapa rörelser före, under och efter positionen. Med hjälp av rörelserna kan du lättare vara inkännande och tillåtande mot din egen kropp.


Rörelser och positioner utförs främst sittandes och liggandes på golvet och det är inte en massa "upp och ner från golvet" som gäller på de här klasserna.

För dig som letar en lugnare yogaform som ändå innehåller lite rörelse.Den här kursen är stängd för intag

Din lärare på kursen är Ann Degerman.

Hej! Jag heter Ann!

Jag är en aktiv och entusiastisk själ som brinner för ett innehållsrikt liv. Till vardags jobbar jag också med människor. Jag är utbildad socionom och har arbetat med människor i drygt 20 år. I många år som skolkurator och de sista åren som samtalsbehandlare.

Jag brinner för att hitta det friska och hälsosamma i människorna jag möter.

Yogan har till och från funnits i mitt liv men sedan 2012 är den en ständig följeslagare. Hösten 2018 bestämde jag mig för att ta min yoga till en ny nivå och ansökte till en yogalärarutbildning i Umeå. Jag är numera certifierad viryayogalärare 200h med påbyggnadsutbildning inom virya puls, virya aware och certifieringskursen (nivå 3).

Jag hoppas kunna erbjuda en lugn men samtidigt rolig klass med filosofiska inslag som kanske sår ett frö i vardagen.

När jag inte yogar så hittar man mig ofta på padelbanan, på havet i kajaken eller båten, på surfbrädan eller i skidbacken, om jag inte är i stugan i Boviken, gärna med en bok i handen.