Trött, slut och ont om energi?


Idag lever vi ofta hektiska liv där mycket ska hinnas med. Det känns som att tiden inte räcker till och orken tar slut innan dagen är till ända.

Tänk om du fick pausa, stanna upp och hitta stillhet en stund?

Om du fick ladda om batterierna och få tillbaka energi?

Genom vilande och återhämtande yoga (restorative yoga) får du chansen att göra just det!

Här dyker du in i ditt lugn och ro-läge och får chansen att hitta tillbaka till dig själv, släppa taget om spänningar, låta käkarna slappna av och axlarna sjunka ner.

Du får vila på djupet och återupptäcka hur det känns att vara hemma i sig själv.

På morsdag lyxar vi till det med hela 2 h restorative yoga för djup vila och avslappning med start kl 18.00. Det är du värd!

"We work very hard in our lives, and while we may sleep, we rarely take time to relax. Restorative yoga poses help us learn to rest deeply and completely."


Judith Hanson Lasater, Ph.D., PT,

"The Queen of Restorative"samt författare till böckerna Restore and Rebalance och Relax and Renew

Fokus under passet

Under träffen fokuserar vi på att ta hand om oss själva och hitta djup vila. Du får ta dig tid för omtanke och hitta mer balans i livet. Hur är det att landa i lugn och ro, att hitta hem till sig själv och vara i balans? Utforska!

Njut av två timmar yoga

Under de här två timmarna vill jag att du ska fokusera på att uppleva yogan. Att stanna upp, lämna över dig själv till positionerna och dina props och bara vara. Du är inte på väg någonstans och det finns inget viktigare just då.

Inspelning och tips

Du får tillgång till inspelningen från yogastunden i ett år och tips på hur du kan använda dig av det vi gör i din vardag. Hur kan du under 20 minuter göra något varje dag som hjälper dig hitta lugnet igen?

Ord från vår live-träff:


Så härligt det var 😍 - Lena


Oj så skönt! Var supertrött innan så jag somnade till lite nån gång då och då men jag tror iallafall att jag gjorde allt till slut. :) Känner mig alldeles "mjuk och luddig" nu. :) - Viola

Ord efter en träff med "Stunder av stillhet":


"Tusen tack för det fina passet 🙏 du utstrålar ett väldigt lugn och en stor trygghetskänsla.

Det gjorde mig väldigt gott, och jag fick en fantastiskt skön avslappnad känsla i kroppen efteråt.

Det var skönt att bara få vara..inte prestera, inte vara där för nån annan för ovanlighetens skull, utan att bara få och få vara." - Helena

Vad du får när du bokar plats:

Klicka vidare för köpa Underbart vilsam yoga


Som medlem i Balans har du fått en rabattkod för 50% rabatt. Kom ihåg att fylla i den koden på nästa sida för att få ditt medlemspris.


Vill du bli medlem i Balans före du köper den här träffen? Kontakta mig [email protected] för länk!


Så här fungerar det:


⭐️ Direkt vid köp får du tillgång till kurssidan med inspelningen och information. Du kan när som helst ta dig tid att vila - hur ofta du vill under ett år!

⭐️När du har anmält dig får du ett mail med information av mig med vad du behöver under träffen

⭐️ Du kan göra passet var du vill och när du vill. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och kan slappna av!

⭐️ Under inspelningen delar jag med mig av en vacker text som sätter stämningen för stunden. Sedan får du landa i din kropp genom andningen och några mjuka, enkla stretcher innan vi hittar in i djupt vilande yogapositioner med stöd av filtar och kuddar.

⭐️ Den här yogaformen är inte avancerad. Du kan göra den oavsett om du är ung eller gammal, tränad eller otränad, vig eller stel. Du behöver kunna sitta och ligga ner på golvet och bädda in dig själv med olika variationer av kuddar och filtar för en underbart vilsam stund.

⭐️ Ta på dig dina skönaste kläder och plocka fram ett berg av filtar och kuddar för en underbar stund!