Har du värk i ryggen, stela axlar och dålig hållning?

Varför inte prova yoga för att mjuka upp ryggen, stärka musklerna och minska värken?


På den här terminskursen möter du min älskade ryggyoga. Här får du ta del av genomtänkta pass som zoomar in på ryggen - inklusive nacke, axlar och höfter. Här arbetar vi med rörlighet, styrka och avslappning för att få bukt med krångliga ryggar, värkande axlar och ömmande höfter.


I den här kursen får du:

  • Lära dig hur du själv kan tona ner värken genom att röra på ryggen
  • Stärka kroppen med inkännande övningar för rygg, nacke och axlar
  • Arbeta med rörlighet för ryggen - i alla dess riktningar
  • Öva dig på avslappning och att släppa taget om stress
  • Hitta finliret i övningarna genom biomekanik och medvetna rörelser
  • Yoga i ett lugnt tempo med övningar som passar de flesta (med möjlighet till anpassningar vid behov!)
  • Tips på saker du kan göra i vardagen för att hålla ryggen glad


I yogan övar vi oss på fysiska positioner, närvaro, självkärlek och att komma närmare oss själva. Det spelar egentligen ingen roll hur det ser ut eller vad din kropp klarar av - så länge det känns bra på vägen!

Vilket härligt pass, blir så lugn och får en skön känsla i kroppen. / Anneli

Kursinformation:


Terminskurs i ryggyoga med start 14 september kl 18.00-19.00 online
Kursen ges på distans - vi möts live via zoom under 14 veckor.


Kursen går helt online - du loggar in hemifrån din egen trygga vrå! Oavsett var i världen du befinner dig kan du vara med på kursen. Skulle du missa ett tillfälle har du tillgång till inspelning av klassen som du kan göra när det passar dig.

Inspelningar finns tillgängliga i en vecka efteråt ifall du missar något tillfälle. Du kan t o m yoga enbart från inspelningarna om du vill det! Kurssidan finns kvar fram till den 31 december 2021.

Betalning sker via faktura som skickas ut i samband med kursstart. Pris 2150 kr. Fakturan kan du lämna in som underlag till din arbetsgivare om du har tillgång till friskvårdsbidrag.

Hitta balansen i livet och i kroppen

Min stora önskan för dig är att du ska hitta balans i livet. Att du ska kunna vara närvarande i det du gör och njuta av livet.

I den här kursen fokuserar vi på att ta hand om rygg, nacke och axlar - så att du kan ha mindre ont och känna mer glädje!

Jag väljer ut övningar som jag tror kan hjälpa dig under vår yogastund - men även framöver. Du kan ta med dig och göra övningarna även hemma eller under din arbetsdag. Fem minuter med rörelser för dina axlar kan göra stor skillnad under dagen!

Vill du har mer pågående stöd och fler videosar att använda dig av har jag också en medlemssida som går fint att kombinera med den här kursen!

Hej, jag heter Pia och är din lärare på kursen!


Jag vill inspirera dig till att ta dig tid för dig själv så du kan hitta balansen och njuta mer av livet!

Jag är en passionerad yogalärare som älskar att undervisa och dela med mig av allt det jag lärt mig under åren.

Jag åkte iväg för dansstudier i New York 2005. Där mötte jag yogan på allvar och insåg att jag en dag ville lära ut yoga till andra.

2014 utbildade jag mig till yogalärare och har sedan kontinuerligt fortbildat mig. Intresset för hälsa som helhet blev större och jag tog en fil. kand. inom hälsopromotion vid LTU i maj 2018 efter tre års universitetsstudier.

Jag vill ge dig en stund av välmående, rörelseglädje, värme och balans. Jag vill se dig utvecklas, hitta glädjen och ge dig alternativ som passar just dig. För egen del har yogan hjälpt mig lindra värk i kroppen, hitta återhämtning och ett större lugn.

Välj och gå vidare för att boka. Kursen kostar 2 150 kr och anmälan är bindande.


BOKA

Kurspris för 14 träffar

Betalas med faktura i samband med kursstart. Bindande anmälan.

Är du inloggad bokas du direkt in på kursen när du klickar på bekräfta och förbinder dig till att betala kurs. Har du ingen användare tas du till sida för att skapa inloggning.


Du betalar inget idag utan får din faktura på mailen strax innan kursstart. Se till att använda dig av rätt epostadress och hålla koll även på skräpposten. Du har tillgång till kursrummet fram till sista december. Inga inspelningar görs på kurser som ges på plats.


Klicka på bekräfta för att köpa kursen.


Anmälan till kursen är bindande. Du förbinder dig till att betala kursen.