Hör du till de som...

-har ont i ryggen efter att ha suttit länge vid datorn?
-känner dig trött i ryggen efter att ha gått och stått hela dagen? 
-helst bara vill ligga still i sängen när du har ont? 


Jag vet hur det känns!

Jag har haft problem med ryggont sedan jag var 12 år gammal och för mig är det jätteviktigt med en fungerande kropp som orkar bära mig hela dagen. 


Svaret för att stoppa ryggont = rörelse! 


Våra kroppar är gjorda för rörelse och ett sätt att hålla våra ryggar glada och friska är att röra på oss – även när det gör ont!


I mitt medlemskap delar jag med mig av:

 • Mina favoritövningar för ryggen
 • Yogaklasser som du kan ta del av när det passar dig
 • Inspelningar som är ca 20-50 minuter långa, så att du rymmer dem under din dag
 • Klasser som fokuserar på styrka, mobilitet och glädje
 • Effektiva verktyg för att själv kunna hantera när du får ont i ryggen
 • Möjlighet för dig att yoga regelbundet hemma
 • Pepp och inspiration genom epost och kommentarer på sidan
 • Ett nischat utbud så att det är enkelt för dig att komma igång med yogan snabbt
 • Övningar som fungerar så väl förebyggande som precis när du har ont


Är du redo att påbörja resan och stoppa din ryggsmärta idag?

“Jag vill passa på att tacka dig. Du gav mig många bra övningar för min slitna rygg och tack för att du delade med dig av din härliga energi!” - Agneta


Jag har själv haft problem med ryggont större delen av mitt liv och jag möter många som upplever samma sak.


Därför har jag skapat något som kan hjälpa dig att få bukt med ryggsmärtan – varje dag! 

Jag har under flera år undervisat både kurser och workshops för just ryggen och har nu skapat något som du kan få tillgång till precis när du behöver det. Yogapassen är lätta att komma åt inne på medlemssidan.

Välj, trycka på play och börja yoga!


Jag vill att du ska kunna få in rörelse för din rygg när du har möjligheten – oavsett om det är direkt när du vaknar på morgonen, på jobbrasten eller i slutet av dagen.


Med mitt online-medlemskap har du tillgång till inspelade yogaklasser för din rygg när du vill. Varje måndag kommer ett nytt klipp som du kan göra hemma på en tid som passar dig och hur många gånger du vill under veckan. 

Du har fyra pass att välja bland vilket gör att du snabbt kommer igång och slipper ägna lång tid bara åt att välja rätt yoga för dig.

Jag vet att du behöver:


 • Regelbunden rörelse för ryggen – i alla dess riktningar!
 • Övningar som stärker upp din rygg och mage
 • Vila och avslappning så musklerna kan släppa taget
 • Uppmuntran och påminnelse om att röra på dig varje vecka – inte bara när du har ont! 


I grund och botten handlar det om att jag vill stötta dig även när vi inte har möjlighet att mötas live för en yogaklass. Genom medlemskapet vill jag hjälpa dig att att bygga din egen yogapraktik och ge dig verktyg som kan stoppa din ryggsmärta. 

Medlemssidan skapades utifrån ett behov av att kunna yoga enkelt hemifrån. Flera av er hörde av sig till mig och ville ha möjligheten att yoga hemma med hjälp av förinspelade klasser.


Ni frågade och jag lyssnade! Precis som jag gör när du är medlem inne på sidan. Jag vill på bästa vis stötta dig i din yoga - oavsett om vi ses i studion eller inne på medlemssidan!Med 20-50 minuters inspelade veckoklasser kan du få in yoga varje dag i ditt liv.


I filmklippen guidar jag dig genom rörelser som är superbra för din rygg och ditt allmänna välmående. Du kommer att röra mer på dig vilket i sin tur hjälper dig att minska smärtan i ryggen under veckan.

Ni är många som berättar för mig att ni känner att ni gör något bra för er själva när ni yogar. Att det är ett sätt att ta hand om sig själv och sin kropp – och nu har du chansen att starta upp en hemmapraktik där du pysslar om dig själv regelbundet!Intag till medlemskapet sker några gånger per år. Dörrarna är öppna den 1-14 oktober 2020 och sedan stängs de igen. Det här är sista tillfället under 2020 att gå med. Du kan närsomhelst välja att avsluta ditt medlemskap.Vill du med? Skriv upp dig på väntelistan så du får ett meddelande när dörrarna öppnar nästa gång:


Pia Burman Zoloz Yoga

Lite mer om mig...

Hej! Jag heter Pia och är din guide inne på medlemssidan. Jag är en passionerad yogalärare som älskar att lära mig mer om kroppen, sinnet och hälsan.

Jag vill hjälpa dig att minska värk, hitta rörelseglädje och njuta av din yogapraktik!

Min önskan är att inspirera dig till att komma igång med mer yoga hemma - när det passar dig!

Jag kommer från dansvärlden och har själv kämpat med smärta i kroppen större delen av livet. Inom dansen pressade jag kroppen hårt för att passa in i mallen, vilket resulterade i ännu mera ont. För att stoppa smärtan har jag provat det mesta - men det var när jag hittade yogan 2005 som det verkligen blev rätt! Jag visste där och då att jag en dag skulle bli yogalärare så att jag skulle kunna hjälpa andra att minska smärta och hitta rörelseglädje i sina kroppar.

Jag har undervisat yoga sedan 2014 och dans sedan 2004. Jag är utbildad på Nordiska Yogainstitutet och är registrerad yogalärare 500h samt E-ryt 200h hos Yoga Alliance. Jag har även en hälsovägledarutbildning med fil kand inom hälsofrämjande arbete från Luleå Tekniska Universitet med mig i ryggsäcken samt åratals dansade och undervisning i dans. Inom yoga har jag undervisat mer än 1000 timmar och det är fortfarande lika roligt att följa mina deltagares framsteg!

“Jätteskön klass, började kursen med ryggskott så känner en klar förbättring... Man känner ju att det är bra med rörelse, särskilt vridningarna känns jättesköna när man är stel i ryggen” - Monika

Kursinnehåll

  VECKANS PASS: Här väljer jag ut ett pass åt dig varje vecka så du snabbt kommer igång!
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Alltid här för dig. Skapa en rutin och öva avslappning.
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Serie om självmedkänsla/self compassion (start v.5)
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  PROGRAM: JAG ÄR LUGN (från mars 2022)
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Om ditt medlemskap
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig

"Det funkade jättebra. Wow! Jättebra! Proffsigt upplägg på medlemssidan och bra kvalitet på filmen. Härligt pass! - Ann

Vanliga frågor:

Hur länge förbinder jag mig till att vara med?

Det är ingen bindningstid - du kan närsomhelst gå ur medlemskapet!


När sker betalningen?

Första betalningen dras när du går med och sedan dras det samma dag varje månad. Så om du går med den 15 maj så dras det den 15.e varje månad.


Varför kan jag bara gå med under en viss period?

Jag har valt att ha en viss intagsperiod på medlemskapet för att kunna fokusera fullt på er som går med. När vi har en stabil grupp blir det lättare att ge er precis det ni behöver och efterfrågar. Du som medlem har chans att påverka och jag ger min uppmärksamhet till er som gått med.


När är nästa intag?

Nästa intag är 1-14 oktober 2020. När det blir gången efter det har jag inte planerat än, men du kan alltid gå med i väntlistan när intaget är stängt. Då får du en notis när det närmar sig intag igen!


Ligger det bara ute ett pass i taget?

Nej. Du har alltid fyra olika pass att välja bland under veckans yogapass. Varje vecka tas det äldsta bort när ett nytt släpps. Utöver det finns det ett bra yogapass i introdelen samt bonusmaterial.


Varför ligger inte alla pass kvar hela tiden?

Jag har valt att inte låta alla pass ligga ute samtidigt för att det inte ska bli för svårt att välja. Kanske kommer ett bibliotek med alla klasser framöver - men jag lovar inget!


Är det musik på yogan?

Nej, det är ingen inspelad musik på yogapassen, men du kan självklart välja att sätta på musik hemma om du gillar det. Av upphovsrättsliga skäl lägger jag inte in någon musik i klippen.


Hur mycket måste jag yoga för att "tjäna in" månadskostnaden?

Om du yogar 1-2 pass i månaden har du gjort rätt för pengen. Sätt gärna egna mål och se till att dem är uppnåeliga för dig.


Jag är osäker på om jag kommer att få till yogan hemma... har du några tips?

Jag påminner dig om att avsätta tid för din yoga genom att skicka ut epost till dig. Det som funkar bra för många medlemmar är att planera in sina yogapass och se till att hålla sitt möte med sig själv på mattan! Du kan också testa att utgå från bra, bättre bäst...


Hur sätter jag mål enligt principen "Bra, bättre, bäst"?

Om du som minst vill yoga en gång i månaden och som mest 3 ggr i veckan kan dina mål se ut såhär:

Bra = 1 gång under en månad, Bättre = 1 gång i veckan och Bäst = 3 ggr i veckan

Fira det som blir av! Du behöver inte känna dig misslyckad för att du inte når ditt bästa mål. Fira att du nått ditt bra mål! Och sen kanske fira igen om du uppnår ditt bättre mål? Hurra!


Hur säger jag upp prenumerationen?

När du vill säga upp prenumerationen gör du det enkelt själv inne på sidan. Information finns i sista modulen och när du sagt upp ditt medlemskap har du tillgång till hela din påbörjade månad innan sidan stängs för dig.


Kan du garantera att jag blir smärtfri?

Även om rörelse varje dag har hjälpt mig att hantera ryggont och bli smärtfri (stor del av tiden!), kan jag inte garantera att det kommer att göra samma sak för dig. Att yoga hjälper vid ryggont finns det forskning som stödjer och det är min innersta önskan att du ska få verktyg som hjälper dig hantera och motverka din smärta. Att röra på dig regelbundet kan hjälpa dig avgöra om det här är ett sätt för dig att nå ett smärtfritt liv. Så länge du tar det i din egen takt är medlemskapet ett billigt och säkert alternativ att prova i din kropp.

Den här kursen är stängd för intag

"Hej! Har nyss anmält mig och sidan ser fantastisk ut! Ska nu planera in mina yogapass. En morgonrutin känns bra för mig. Vilken härlig inspiration du utstrålar, Pia!" - Ulla-Carin