Just nu är medlemssidan stängd för intag. Välkommen att skriva upp dig på väntelistan!

Just nu är medlemssidan stängd för intag. Välkommen att skriva upp dig på väntelistan!

Medlemssidan för att stoppa ryggont med yoga har intag några gånger per år och just nu är det stängt. Du är varmt välkommen att gå med i väntelistan. Du förbinder dig inte till något men får mail av mig så snart jag öppnar upp för intag igen! Välkommen!

Hör du till de som...

– har ont i ryggen efter att ha suttit länge vid datorn?

– känner dig trött i ryggen efter att ha gått och stått hela dagen? 

– helst bara vill ligga still i sängen när du har ont? 

Jag vet hur det känns! Jag har haft problem med ryggont sedan jag var 12 år gammal och för mig är det jätteviktigt med en fungerande kropp som orkar bära mig hela dagen. 


Svaret för att stoppa ryggsmärta = rörelse! 


Våra kroppar är gjorda för rörelse och ett sätt att hålla våra ryggar glada och friska är att röra på oss – även när det gör ont!

I mitt online-medlemskap kommer jag att dela med mig av alla mina favoritövningar för ryggen och väva in dem i 45 minuters yogaklasser som du kan ta del av när det passar dig. Klasserna kommer att fokusera på styrka, mobilitet och glädje och när du gör dem regelbundet får du effektiva verktyg för att själv kunna hantera din ryggsmärta. Är du redo att påbörja resan och stoppa din ryggsmärta idag?

“Vill passa på att tacka dig. Du gav mig många bra övningar för min slitna rygg och tack för att du delade med dig av din härliga energi!” - Agneta

Jag har själv haft problem med ryggont större delen av mitt liv och jag möter många som upplever samma sak.

Därför har jag skapat något som kan hjälpa dig att få bukt med ryggsmärtan – varje dag! 

Jag har undervisat både kurser och workshops för just ryggen men vill nu skapa något som du kan få tillgång till precis när du behöver det. Jag vill att du ska kunna få in rörelse för din rygg när du har möljigheten – oavsett om det är direkt när du vaknar på morgonen, på jobbrasten eller i slutet av dagen.

Med mitt online-medlemskap har du tillgång till inspelade yogaklasser för din rygg när du vill. Varje måndag kommer ett nytt klipp som du kan göra hemma på en tid som passar dig och hur många gånger du vill under veckan. 


Jag vet att du behöver:

– Regelbunden rörelse för ryggen – i alla dess riktningar!

– Övningar som stärker upp din rygg och mage

– Uppmuntran och påminnelse om att röra på dig varje vecka – inte bara när du har ont! 

I grund och botten handlar det om att jag vill stötta dig även när vi inte har möjlighet att mötas live för en yogaklass. Genom medlemskapet vill jag hjälpa dig att att bygga din egen yogapraktik och ge dig verktyg som kan stoppa din ryggsmärta. 

I början av corona-pandemin, när vi började livestreama våra klasser, var ni flera som hörde av er till mig och ville ha möjligheten att yoga hemma med hjälp av förinspelade klasser. Det var då den här idén började växa sig stark! Att kunna stötta er på bästa vis, med en slags “prenumeration på yoga” – hur härligt (och häftigt) är inte det? 


Med 30-45 minuters inspelade veckoklasser kan du få in yoga varje dag i ditt liv.

I filmklippen guidar jag dig genom rörelser som är superbra för din rygg och ditt allmänna välmående. Du kommer att röra mer på dig vilket i sin tur hjälper dig att minska smärtan i ryggen under veckan. Jag vet att många av er har uttryckt för mig att ni känner att ni gör något bra för er själva när ni yogar. Att det är ett sätt att ta hand om sig själv och sin kropp – och nu har du chansen att starta upp en hemmapraktik där du pysslar om dig själv regelbundet!


Intag till medlemskapet är endast öppet mellan den 10 - 24 maj. Sedan stängs dörrarna.

Vill du med? Då är det dags att anmäla sig nu!

Pia Burman Zoloz Yoga

Om mig:

Hej!

Jag heter Pia Burman och är en passionerad yogalärare. Jag älskar att lära mig mer om kroppen, sinnet, hälsa och yoga. Jag vill hjälpa dig att minska värk, hitta rörelseglädje och njuta av yoga!

Jag hoppas jag kan inspirera dig att komma igång med mer yoga hemma - när det passar dig!

Jag kommer från dansvärlden och har själv kämpat med smärta i kroppen större delen av livet. Inom dansen pressade jag kroppen hårt för att passa in i mallen, vilket resulterade i ännu mera ont. För att stoppa smärtan har jag provat det mesta - men det var när jag hittade yogan 2005 som det verkligen blev rätt! Jag visste där och då att jag en dag skulle bli yogalärare så att jag skulle kunna hjälpa andra att minska smärta och hitta rörelseglädje i sina kroppar.

Jag har undervisat yoga sedan 2014 och dans sedan 2004. Jag är utbildad på Nordiska Yogainstitutet och är registrerad yogalärare 500h samt E-ryt 200h hos Yoga Alliance. Jag har även en hälsovägledarutbildning med fil kand inom hälsofrämjande arbete från Luleå Tekniska Universitet med mig i ryggsäcken samt åratals dansade och undervisning i dans. Inom yoga har jag undervisat mer än 1000 timmar och det är fortfarande lika roligt att följa mina deltagares framsteg!

“Jätteskön klass, började kursen med ryggskott så känner en klar förbättring... Man känner ju att det är bra med rörelse, särskilt vridningarna känns jättesköna när man är stel i ryggen” - Monika

Kursinnehåll

  Välkommen in - Introduktionsmodul
Tillgänglig i dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Veckans yogaklass
Tillgänglig i dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Månadens meditation/andningsövning
Tillgänglig i dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Bonusmaterial - korta tips
Tillgänglig i dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Samlade yogatips från min youtubekanal
Tillgänglig i dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Om ditt medlemskap
Tillgänglig i dagar
dagar efter du har skrivit in dig

"Det funkade jättebra. Wow! Jättebra! Proffsigt upplägg på medlemssidan och bra kvalitet på filmen. Härligt pass! - Ann

Intag till medlemskapet är endast öppet mellan den 10 - 24 maj.

Sedan stängs dörrarna tills nästa intagning drar igång. Vill du med? Då är det dags att anmäla sig nu!

Vanliga frågor:


Hur länge förbinder jag mig till att vara med?

Det är ingen bindningstid - du kan närsomhelst gå ur medlemskapet!

När sker betalningen?

Första betalningen dras när du går med och sedan dras det samma dag varje månad. Så om du går med den 15 maj så dras det den 15.e varje månad.

Varför kan jag bara gå med under en viss period?

Jag har valt att ha en viss intagsperiod på medlemskapet för att kunna fokusera fullt på er som går med. När vi har en stabil grupp blir det lättare att ge er precis det ni behöver och efterfrågar. Du som medlem har chans att påverka och jag ger min uppmärksamhet till er som gått med.

När är nästa intag?

Det har jag inte bestämt än! Jag kommer att fokusera på att göra det så bra som möjligt för er som väljer att gå med nu. Det kan hända att jag tar in nya medlemmar till hösten, men det kan också bli nästa år.

Ligger det bara ute ett pass i taget?

Nej. Vid uppstarten (maj 2020) kommer det ligga ute tre pass och efter det kommer det alltid att ligga ute minst fyra pass + det som finns i intromodulen. Jag har valt att inte låta alla pass ligga ute samtidigt för att det inte ska bli för svårt att välja. Kanske kommer ett bibliotek med alla klasser framöver - men jag lovar inget!

Kan du garantera att jag blir smärtfri?

Även om rörelse varje dag har hjälpt mig att hantera ryggont och bli smärtfri (stor del av tiden!), kan jag inte garantera att det kommer att göra samma sak för dig. Att yoga hjälper vid ryggont finns det forskning som stödjer och det är min innersta önskan att du ska få verktyg som hjälper dig hantera och motverka din smärta. Att röra på dig regelbundet kan hjälpa dig avgöra om det här är ett sätt för dig att nå ett smärtfritt liv. Så länge du tar det i din egen takt är medlemskapet ett billigt och säkert alternativ att prova i din kropp.

"Hej! Har nyss anmält mig och sidan ser fantastisk ut! Ska nu planera in mina yogapass. En morgonrutin känns bra för mig. Vilken härlig inspiration du utstrålar, Pia!" - Ulla-Carin