15 minuter om dagen - i fem dagar!


  1. När du går med i den här utmaningen får du varje dag, med start den 8 mars, ett videoklipp med något du lätt kan göra hemma (eller på en jobbrast) under din dag.
  2. Du väljer själv tid och plats - det viktiga är att du ger dig själv tid och utrymme för 15 minuter per dag.
  3. Du provar på fem olika saker du kan göra själv för att hitta balans - kanske hittar du en favorit som du kan fortsätta med dagligen framöver?


Jag vet att det kan vara svårt att få till en egen rutin för välmående och balans. Här ger jag dig en video om dan för att hjälpa dig på vägen!

En god vana


Jag har under februari gjort plats för 15 minuter savasana/yogavila om dagen. Ett sätt att leva min yoga och göra plats för en god vana med inspiration från boken "Living your yoga" av Judith Hanson Lasater. Jag ville utmana mig själv till en positiv disciplin och att göra något gott för mig själv - varje dag!


Vill du också testa?

Gå med i utmaningen och prova på fem olika klipp med 15 minuter för dig - kanske hittar du något du vill göra som en god disciplin i ditt liv framöver?


Utmaningen är gratis - det du investerar är din egen tid!


Klicka dig vidare för att ta del av "En god disciplin"!

BOKA

Gå med gratis!

Välkommen in

Lite om mig...


Hej!

Jag heter Pia Burman och jag vill inspirera dig till att ta dig tid för dig själv.

Oavsett om det handlar om yoga, avslappning, andning eller kanske en aktivitet i naturen.

Jag har samlat på mig många knep längs vägen som jag gärna delar med mig av till dig. Jag har en lång bakgrund inom dans men också flertalet yogautbildningar och en fil. kand inom hälsofrämjande arbete. Min innerliga önskan är att du ska må så bra som möjligt och hitta balans i din vardag. Att du ska känna glädje och kunna njuta av livet i stället för att slita och konstant känna dig trött.

Jag driver Zoloz yoga och erbjuder yogakurser och medlemssidan Balans online. Så du kan yoga tryggt hemifrån din egen vrå - på en tid som passar dig!

Välkommen!