Vill du lära dig yoga från grunden ihop med andra nybörjare? Trivs du inte på gymmen och oroar dig för att alla andra redan kan allt på yogastudion? Då är det här för dig!


Här introduceras du till yogan och vi börjar i ett lugnt tempo med tydliga genomgångar som sedan utvecklas under kursens gång. Du får bekanta dig med vanliga yogapositioner och hitta grunderna. Yogaformen är en fysisk yoga där vi tar sikte på att stärka kroppen på ett hälsosamt vis. Du kommer dessutom få bättre balans och känna dig mjukare i kroppen.


Det här får du med dig från kursen: 

  • Grundkunskap om vanliga yogapositioner och deras svenska namn 
  • Grunder i hur du kan andas när du yogar
  • Stärkande övningar som bygger upp muskler, balans och rörlighet
  • Övningar som återkommer vecka för vecka så att du känner igen dem, kan öva på dem och bli trygg med dem (viss variation mellan passen, men en stadig grund att utgå från)
  • Hälsosamma rörelser som kan anpassas efter dina begränsningar
  • Yoga med andra nybörjare - från din trygga vrå i hemmet!
  • Välutbildad lärare som stöttar och hjälper dig genom kursen


Jag gillar viryayoga för att den är allsidig. Styrka, balans, smidighet och lugn. Pia säger alltid att man ska anpassa sig efter sin egen kropp, inte sträva efter extrema positioner. Det tror jag är superviktigt både för att man ska känna att man "platsar" och för att man inte ska skada sig. - Viola

Start tisdag den 15 september - sista anmälningsdag lördag 12 september


Kursen går helt online - du loggar in hemifrån din egen trygga vrå!

Du kan också välja att komma till vår yogastudio och delta på plats, om du föredrar det!


Det kommer finnas inspelningar på passet tillgängliga i kursrummet efteråt i en vecka.

Om du missar något tillfälle kan alltså du göra det i efterhand - men jag rekommenderar att du försöker vara med live för att det verkligen ska bli av!

Kursinnehåll

  Välkommen in - starta här!
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Tisdagar 19.00-20.15 - Livestreamad yoga via zoom
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig
  Bonusmaterial - hjälpande filmer mm
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig

Hej, jag heter Pia och är din lärare på kursen!

Jag är en passionerad yogalärare som älskar att undervisa och dela med mig av allt det jag lärt mig under åren.

Jag åkte iväg för dansstudier i New York 2005. Där mötte jag yogan på allvar och insåg att jag en dag ville lära ut yoga till andra.

2014 utbildade jag mig till yogalärare och har sedan kontinuerligt fortbildat mig. Intresset för hälsa som helhet blev större och jag tog en fil. kand. inom hälsopromotion vid LTU i maj 2018 efter tre års universitetsstudier.

Jag vill ge dig en stund av välmående, rörelseglädje, värme och balans. Jag vill se dig utvecklas, hitta glädjen och ge dig alternativ som passar just dig. För egen del har yogan hjälpt mig lindra värk i kroppen, hitta återhämtning och ett större lugn.

Välj och gå vidare för att boka. Kursen kostar 1090 kr och betalas via faktura.


BOKA

Betalas via faktura. I samband med kursstart får du faktura på mailen.

Är du inloggad bokas du direkt in på kursen när du klickar på bekräfta och förbinder dig till att betala kurs. Har du ingen användare tas du till sida för att skapa inloggning.

Du betalar inget idag utan får din faktura på mailen vid kursstart. Se till att använda dig av rätt epostadress och hålla koll även på skräpposten. Du har tillgång till kursen fram till den 31 oktober 2020.


Klicka på bekräfta för att köpa kursen. Har du redan ett konto blir du bokad direkt. Är du ny på sidan får du skapa inloggning vid bekräftelse.