Önskar du att du var starkare och orkade mer? Att balansen var bättre och lederna lite mjukare?


👉 Ta hand om dig själv och din kropp på Anns drömyoga i höst!

På kursen får du stärka hela kroppen i allsidiga pass, lära dig schyssta sätt att röra på kroppen och klura på hur chakran kan hjälpa dig på mattan, och i livet.


Anns yogaklasser beskrivs som roliga och utmanande med tydliga instruktioner. De ger bättre balans och stort välbefinnande efteråt.

På Anns pass möter du rolig, välplanerad och stärkande yoga för hela din kropp. Här varvas övningar som är utmanande med inkännande mjuka rörelser. En positiv syn på kroppens möjligheter tar plats på varje pass och anpassningar uppmuntras när du behöver det. Under introduktionskursen möter du medveten närvaro och grundning som följeslagare på yogamattan och rörelser och flöden bryts ner mer än på andra klasser.


Det här är för dig som vill:

 • Fördjupa dig i yogans underbara värld och lära dig viryayogans tre grundflöden (nivå 1-3)
 • Stärka upp kroppen och utmana dig själv fysiskt (på lagom nivå)
 • Öka rörligheten och få bättre balans
 • Yoga i allsidiga pass med igenkännande flöden
 • Yoga med hälsosamma rörelser för en hållbar yoga
 • Ta del av en fysisk yoga som stärker din kropp och lugnar ditt sinne
 • Komma ner i varv genom att först få ta i lite med kroppen och sen vilaVirya betyder kraft, glädje och energi - vilket vi hoppas du ska känna på den här kursen!


Bra innehåll, fantastisk ledare, för mig betyder yogan att jag har mindre ont i ryggen, är rörligare, sover bättre den natten mm. Jag skulle definitivt rekommendera yogastunden för en kompis. - Åsa


I den här kursen ingår:

 • 7 stycken klasser på plats med Ann varje måndag kl 19.45-21.00 med start 12 september 2022.
 • En pratstund före och efter varje tillfälle där du kan ställa frågor om vad vi gjort eller prata med dina kurskompisar över en kopp te
 • Lån av yogamatta, filt och props för dig som vill
 • Yoga i en mysig och anpassad lokal, i liten grupp
 • Progression från vecka 1 till vecka 7


Pris:

 • Kursen med 7 träffar kostar 1290 kr inkl 6% moms
 • Kom ihåg att du kan lämna in fakturan som underlag för friskvårdsbidrag på din arbetsplats om du har tillgång till det.
 • Anmälan är bindande.


Bra ledare som beskriver och förklarar övningarna bra och dessutom ger kloka tankar och ord kring yogafilosofi och må bra tankar. Fin stämning i gruppen, bjuder in till att våga fråga osv. Hjälper mig att rikta fokus på/ till mig själv och min känsla/ mående. Att jag duger som jag gör här och nu, det är yoga.

Om viryayoga

I viryayogan möter du en tydlig struktur och allsidiga yogapass. Du får vid varje träff ta del av ett biomekaniskt tema, ett filosofiskt tema och tio olika moduler:

 1. Uppvärmning
 2. Solhälsningar
 3. Stående positioner
 4. Balanser
 5. Armbalanser och magstärkande
 6. Höftmodul
 7. Bakåtböjningar
 8. Framåtfällningar
 9. Avslutande positioner
 10. Savasana - hitta vila och återhämtning

Förutom allt detta är en av hörnstenarna

"Kom som du är/Ha roligt!".

Hej, jag heter Ann

... och det är jag som är lärare på kursen.

Jag är en aktiv och entusiastisk själ som brinner för ett innehållsrikt liv. Till vardags jobbar jag också med människor. Jag är utbildad socionom och har arbetat med människor i drygt 20 år. I många år som skolkurator och de sista åren som samtalsbehandlare.

Jag brinner för att hitta det friska och hälsosamma i människorna jag möter.

Yogan har till och från funnits i mitt liv men sedan 2012 är den en ständig följeslagare. Hösten 2018 bestämde jag mig för att ta min yoga till en ny nivå och ansökte till en yogalärarutbildning i Umeå. Jag är numera certifierad viryayogalärare 200h med påbyggnadsutbildning inom virya puls, virya aware och certifieringskursen (nivå 3).

Jag hoppas kunna erbjuda en fysisk men samtidigt rolig klass med filosofiska inslag som kanske sår ett frö i vardagen.

När jag inte yogar så hittar man mig ofta på padelbanan, på havet i kajaken eller båten, på surfbrädan eller i skidbacken, om jag inte är i stugan i Boviken, gärna med en bok i handen.


Den här kursen är stängd för intag