Vad sägs om att stiga upp, sätta på en kopp te och sedan landa på yogamattan?


I den här minikursen med tre träffar får du chansen att väcka kropp och själ i ett mjukt flöde. I ett behagligt tempo leds du genom en skön start på dagen. Kroppen får mjukas upp och sinnet får stillna i en härlig meditation innan du sedan bjuds in till en savasana innan du går vidare med dagen.


Låter det underbart?

Anmäl dig till minikursen idag och gör Ann sällskap tre lördagsmorgnar när hösten är som mörkast!

“Tack för idag! Känns jättebra. Det är helt enkelt underbart. Det är så mycket enklare att yoga hemifrån och slippa passa busstider” - Carina

I den här kursen får du:

  • 3 morgnar med mjuk yoga och meditation
  • Delta hemifrån via zoom
  • Inspelning av klassen om du missar ett tillfälle


Pris:

  • Kursen kostar 460 kr inkl 6% moms
  • Du betalar inte vid bokning
  • Faktura skickas till din mail i samband med kursstart!
  • Du kan självklart lämna in fakturan som underlag för friskvårdsbidrag på din arbetsplats (om du har tillgång till det)


Hej, jag heter Ann


... och det är jag som är lärare för kursen.

Jag är en aktiv och entusiastisk själ som brinner för ett innehållsrikt liv. Till vardags jobbar jag också med människor. Jag är utbildad socionom och har arbetat med människor i drygt 20 år. I många år som skolkurator och de sista åren som samtalsbehandlare.

Jag brinner för att hitta det friska och hälsosamma i människorna jag möter.

Yogan har till och från funnits i mitt liv men sedan 2012 är den en ständig följeslagare. Hösten 2018 bestämde jag mig för att ta min yoga till en ny nivå och ansökte till en yogalärarutbildning i Umeå. Jag är numera diplomerad viryayogalärare 200h och har en påbyggnad inom virya puls.

Jag hoppas kunna erbjuda en fysisk men samtidigt mjuk klass med filosofiska inslag som kanske sår ett frö i vardagen.

När jag inte yogar så hittar man mig ofta på padelbanan, på havet i kajaken eller båten, på surfbrädan eller i skidbacken, om jag inte är i stugan i Boviken, gärna med en bok i handen.


Välj och gå vidare för att boka. Kursen kostar 460 kr och betalas via faktura.


BOKA

Betalas via faktura. I samband med kursstart får du faktura på mailen.

Är du inloggad bokas du direkt in på kursen när du klickar på bekräfta och förbinder dig till att betala kurs. Har du ingen användare tas du till sida för att skapa inloggning.

Du betalar inget idag utan får din faktura på mailen vid kursstart. Se till att använda dig av rätt epostadress och hålla koll även på skräpposten. Du har tillgång till kursen fram till den 31 december 2020.


Klicka på bekräfta för att köpa kursen. Har du redan ett konto blir du bokad direkt. Är du ny på sidan får du skapa inloggning vid bekräftelse.