Ge dig själv en stund om dagen

Här hittar du 24 stunder av yoga, meditation och avslappning. Korta klipp som kan hjälpa dig skapa en rutin för välmående. Varje dag får du en kortare övning att göra hemma som enkelt ryms i din dag. Vi ber dig att ge dig själv utrymme för ca 10 minuter om dagen. En stund av egentid som stärker ditt välmående och hjälper dig hitta balansen. Vi hoppas att du vill ge dig själv tiden för 24 stunder för mig. Varmt välkommen!

24 stunder för mig


Hur härligt är det inte att få öppna ett nytt klipp om dagen under en stund för sig själv? En stund med en härlig övning för ditt välmående.

I 24 dagar får du ta del av korta stunder yoga, meditation och avslappning. Missar du en dag kan du ta igen det nästa dag, men vi hoppas att du tar dig tid dagligen.

Här delar vi med oss av våra favoriter - en om dagen i 24 dagar!

Yoga

Korta miniflöden med olika teman som gör dig starkare och rörligare. En dag kan det vara balanser och en annan dag bakåtböjningar... gemensamt är att du får pyssla om dig själv med en härlig yogastund dessa dagar!

Meditation

24 stunder för mig innehåller också så väl meditationer som andningsövningar. En stunds stillhet som hjälper dig sortera tankarna och hitta lugnet. Många har sagt "tänk att en så kort stund kan göra så stor skillnad".

Avslappning

Ljuvliga avslappningar i form av återhämtande positioner och savasana, den djupa vilan. Här vill vi ge dig tillåtelse att vila och fylla på krafterna. Att stanna upp, landa och bara vara.

Exempel på innehåll

  Nu kan du köpa 2021 års julkalender!
Tillgänglig om dagar
dagar efter du har skrivit in dig

Några glada tillrop inne på sidan:


"Bra blandning på övningar, lämpligt långa övningar men med förslag på att fortsätta längre tid. Jag har verkligen uppskattat stunden varje dag-landat i mig själv och mått så bra av det. Tusen Tack!! " - Cathrine


"Tack för fina stunder! Jag har uppskattat de fina övningarna och hur skönt bara 5 min kan vara." - Barbara


"Det blev ett ljus i mörkret detta. En egen kalender att se fram emot, tack 🤗🙏 " - Katarina


"Tack! Jag har varje dag sett framemot den stund då jag öppnar dagens lucka. Det jag tar med mig är att det är mycket lättare att ägna sig själv några minuter varje dag än exempelvis ett helt yogapass. Ska försöka ta flera kortare återhämtningsstunder varje dag 💕" - Natascha


Vill du ge dig själv 24 stunder med yoga, meditation och avslappning? Klicka dig vidare för att köpa kursen!

Vilka är vi?


Vi heter Pia & Ann och det är oss du möter på Zoloz Yogastudio och i den här kursen. Du ser Ann till vänster och Pia till höger i bild. Vi är båda utbildade i viryayoga hos Nordiska Yogainstitutet.

Ann är diplomerad viryayogalärare 200h, på väg mot 500h, med påbyggnad i virya puls och virya aware. Utbildad socionom.

Pia är certifierad viryayogalärare 500h rehab med påbyggnad i bl a praktisk anatomi, strength and mobility, restorative och yogaterapi. Utbildad hälsovägledare.

Vi vill dela med oss av vår kunskap, hjälpa dig att hitta rörelseglädje, styrka och balans - med värme och vänlighet! Välkommen!